De miéééért?

Vigyázat! Szókimondó tartalom, méregzöld meggyőződés.

De miért lett a NER fő ellensége Soros és a migránsok után a városi fű?

2021. június 06. 21:07 - Hevesimarci

Igazán alávaló, talán minden eddiginél alávalóbb háborút folytatnak a NER propagandamédiái azon ellenzéki - különösen DK-s fővárosi - önkormányzatok ellen, akik idén úgy döntöttek: felhagynak azzal a hagyományos menetrenddel, hogy tavasztól egy-másfél havonta egyentarrá nyíratják a parkok és egyéb szórvány zöldterületek füves, bokros rétjeit.

Ezzel egyébként nem tesznek mást, mint, hogy követik - ha úgy tetszik: másolják - azokat a nyugat-európai városi ökológiai megoldásokat, amelyek lényege, hogy az urbánus zöldterületeket, ahol lehet, egyfajta vadrétként hagyják burjánzani, elősegítve ezzel a méhek beporzását, és csökkentve azt a sokszor már elviselhetetlen zajt, koszt, bűzt, energiapazarlást, amit a szinte folyamatos és agyongépesített fűnyírás jelent.

Továbbá növelik a városi biodiverzitást, és erősítik a zöldterületek por- és zajelnyelő, levegőfrissítő képességét.

Illúziónk persze ne legyen. Az ellenzéki polgármesterek, akik - tisztelet a néhány kivételnek - választási ígéreteikkel szemben pont leszarják a környezet-, természet- és állatvédelmet, egyszerűen azért döntöttek így, mert - jó érzékkel - úgy látták: most, amikor a kormány éppen kivérezteti a helyhatóságokat, éppenséggel összeköthetik a kellemeset a hasznossal.

A fűnyírás mellőzésével pénzt spórolnak és - valóban - mellesleg ökológiai szempontból is helyes lépést tesznek.

A nagyvárosi "méhecskelegelők" nagyon örömteli kialakulásának e kettős - és kétes - indokával együtt is: alávaló, gyomorforgató, szánalmas, és menthetetlen, hogy a NER gyakorlatilag bérgyilkos médiájának teljes tűzerejét ráirányította ezekre a vadrétekre, és az azokat létrehozó polgármesterekre.

Valami elementáris aljassággal és verbális szadizmussal vetődött rá a Pesti Srácok, a Pesti TV, a Bors és a karaktergyilkolászás-specialista többi NER-es médiaalakulat a nagyra nőtt fűre, vadvirágokra.

A "pesti srácok" - akik mostanra inkább tűnnek zsörtölődő, gyűlölködő pesti (házmester) bácsiknak, mint forradalmi hevületű bátor és szuverén tinédzsereknek - élharcosként hahotáztak tévéjükben a "méhecskelegelőkön", kigúnyolva mindazt a méhek védelmét szolgáló ökológiai törekvést, amit - nem mellesleg - gyakran az ő agrárminiszterük, Nagy István hangoztat - helyesen.

A kormánypárti bulvár Bors - két Orbán Viktor és Fásy Ádám örök barátságát méltató cikk között - például azt a "szörnyű veszélyt" vizionálta, hogy - ellenséges ügynökökként - szúrós, tüskés növények is meglapulhatnak a kaszálatlan fűben, ami akár életveszélyt is okozhat - amiért persze a DK lesz a felelős.

Az ellenzéki polgármesterek által, a hátrányból előnyt kovácsolva létrehozott "méhecskelegelők" elleni NER-es nehéztüzérségi támadás sajnos tényleg ékes bizonyítéka annak, hogy a Fidesz dübörgő, kattogó, zakatoló, és egyre gyakrabban csikorgó gépezete számára a kormányzásnak már semmifajta erkölcsi, eszmei,  eggyőződésbeli, vagy éppen értékrendbeli tartalma sincsen.

A pillanatért - hogy egyet rúgjanak azokba, akik éppen az első számú propagandaellenségeik - semmi sem szent, és sérthetetlen.

Ugyanúgy gúny és gyűlölet tárgyává züllesztik a méhek védelmének létfontosságú ügyét, mint a 28 évig a kínai kommunista párt börtöneiben és átnevelő táboraiban raboskodó kínai katolikus püspök Hszie Si-kuang személyét, akiről - nagyon helyesen - végre utcát neveztek el Budapesten.

img_5309.jpg

130 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://demieeert.blog.hu/api/trackback/id/tr2416583980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nagyfeszültség 2021.06.06. 22:46:10

Vadvirágos rét - ez veszélyes!

vanRob 2021.06.07. 08:18:00

Méhlegelő és kullancskemping... Egy kiadósabb eső után pedig szúnyog-keltető.

dwr 2021.06.07. 08:22:33

"A méhek szerepére, a nagyvárosi környezet minőségére és a környezeti nevelés fontosságára kívánja felhívni a figyelmet Nagy István agrárminiszter a tárca épületének erkélyére telepített méhcsaláddal."

Ki a hülye? Amúgy poszméhek meg más virágpor-nektár gyűjtő rovarok is léteznek...
A kullancs meg nem magától nő ki eső után... A szúnyognak minimum pocsolya kell, ezek re a "rétekre" jellemzőbb a száraz préri állapot.
Egyéb narancs idiotizmus?

Hunyadi zokogna... ha látná......ezt 2021.06.07. 08:56:31

A méhek ezeket szeretik:
Kerti borágó, borsmenta, kerti kakukkfű, közönséges levendula, angyalgyökér, zsálya, díszhagyma, őszirózsa, ördögszem, kárpáti harangvirág, kék iringó, stb..... Valamint még kb. 30 variáció. A fákról nem beszéltünk.

midnight coder 2021.06.07. 09:00:15

B+ ha te mint magánember "méhlegelõt" csinálsz a kertedbõl, azaz nem vágod le a gazt, akkor az önkúrmányzat lebírságolja a hajadat, mert hogy parlagfû.

Arcade Macho 2021.06.07. 09:01:57

van a egyik veglet, aki levezenyi az elementaris tamadassorozatot a mehlegelok ellen es van az a masik veglet aki orul mint majom a farkanak hogy talaltak egy elnyomott puspokot es akkor helyesnek tartja, hogy kis hazank ilyen hulyeseggel befeszul a kinai allam ellen

nemecsekerno_007 2021.06.07. 09:04:20

Meddig akarjátok még csócsálni ezt a méhlegelő bohózatot?!?!

Jól kijönni ebből nem lehet.

Hunyadi zokogna... ha látná......ezt 2021.06.07. 09:04:43

Ezek nőnek a "zöld területeken": disznóparéj, muhar, porcsinkeserűfű, libatop, allergikus fűfélék (parlagfű), kakaslábfű, stb.

Tele van a város, függetlenül a polgármesterek politikai irányultságától, gazzal.

A valódi "méhlegelőkért" bizony tenni kéne. Ültetni, gondozni. Magától csak a leghaszontalanabb zöldek nőnek.

para_noir 2021.06.07. 09:05:01

A méhlegelő egyfelől nem való a városba, másfelől virágos növények kellenének hozzá, nem elvadult gaz. Arról ne is beszéljünk, hogy az ilyen burjánzó aljnövényzet elsőrangú élőhelye például a kullancsoknak, amiket ugye irtani már nem lehet eu-s anomáliák miatt. Értem, hogy fricska meg spórolás, de az ilyen területek igénytelenül néznek ki, és hasznuk se nagyon van, pont arra nem jók, amire a városi zöldfelületeket akarjuk tartani, sétára, heverésre, játékra. Mellesleg nem tudom mi olyan borzasztó költség a kaszálásban, egyetlen közmunkás egy benzines fűkaszával naponta egy focipályányi területet simán lekaszál (egy másik meg összeszedi).

nemecsekerno_007 2021.06.07. 09:05:25

@nagyfeszültség: A hülyeség veszélyes.
Főleg ha szorgalommal párosul.

inkvisitor 2021.06.07. 09:16:20

@Hunyadi zokogna... ha látná......ezt: Talán ha nem vonták volna el a forrásokat a városoktól, akkor szebb legelő is lehetne. Amúgy ha pár évig nem nyírod, a többi évelő elnyomja a parlagfüvet. Annak vágott, kapált talaj kell a gyors növéshez.

csorsza 2021.06.07. 09:16:24

@para_noir: áhhh, hagyd... jobban tudják ezt.

Arcade Macho 2021.06.07. 09:24:09

@para_noir: nem kellene benzinessel csinalni, mondjuk ez tul zoooold lenne

Taktaszada Bazsi 2021.06.07. 09:34:52

Még jó is lehetne, ha lenne akár csak néhány szál virág. Elmentem, és megnéztem jó pár ilyen méhlegelőt. A virág nélküli területen szegény méhek nehezen gyűjtenek virágport. Ültessenek virágokat, akár őshonos "gazt", ami virágzik.
Az allergiásoknak meg részvétem.
Ha meg a spórolás a cél, azt is megértem, csak akkor legyen anyi bátorságunk, hogy kiírjuk, hogy nincs rá pénz, mert elvitte az aktuális feketebárány (gondolom azt nem lehet kiírni, hogy magunkra költöttük - ezt eddig még senki sem vallotta be), és mostantól ilyen lesz a zöldterület.
De még azt is ki lehetne írni, hogy vágja aki akarja. Az is lehet, hogy néhányan nekiállnának. Így még azt sem lehet.
Apropó, egy ilyen tábla mennyibe került? Annak az árát nem lehetett volna kaszálásra költeni?

Valandil 2021.06.07. 09:42:18

A fűfélék szélbeporzásúak, ráadásul onnan sehogy sem lesz virágpor, vagyis abból méz, de hajrá!

Galerida 2021.06.07. 09:48:05

Amíg van ember, aki elhiszi ezeket a "méhlegelős" rizsákat, addig nem reménytelen a ballib pártok helyzete!
Ezeket az embereket majd még legelni is kivihetik, mert ők biztosan nem fingják tele a légkört metánnal, mint a más típusú marhák...a száraz fű meg nem csak esztétikus, de bőségesen fogyasztva jó az elhízás ellen is...

haXXXor 2021.06.07. 09:48:06

Méheknek nem kell valami lakóhely is a gazos mellé? Gondolom valahol csak élniük kéne... :D

nemecsekerno_007 2021.06.07. 09:50:38

Itt van Fütyi Matyi, tele fogja szarni a blogot :))))))))))

Ekrü 2021.06.07. 09:54:26

Tisztelt Blogíró! A fenti képen melyek azok a növények amelyekre a méhek szállnak?Kit néztek ti hülyének?
A méhek kizárólag mézelő növényekre szállnak.A fű NEM az.A GAZ sem.Mézelő növények:
hu.wikipedia.org/wiki/Kateg%C3%B3ria:M%C3%A9zel%C5%91_n%C3%B6v%C3%A9nyek
Ha Karácsony célja a méhek védelme lett volna akkor nem a gazt hagyja elburjánzani,hanem mézelő fákat és virágokat ültet.

konrada 2021.06.07. 09:55:10

Eléggé elgurult a blogger gyógyszere, mely a gaz burjánzani hagyását ellenzéki-kormánypárti vitává írja át.

...persze egy olyan országban ez természetes, ahol a hülyeséget minden oldal az alapján védi be, hogy a másik oldal hogyan áll hozzá, és azt az álláspontot akkor is támadni kell, ha az kivételesen az az értelmes hozzáállás.

(Persze az is igaz, mindenkinek más az értelmes: annak, aki a városi gazban szemétgyűjtőt, allergén növényeket lát, annak a városias jellegű parkgondozás,
annak meg, aki szerint néhány év, aztán ősnövényzet, meg méhek által lelegelt allergének, annak meg az, ha a város közepén vadvirágos rétek vannak...;)

Ekrü 2021.06.07. 09:57:55

@nemecsekerno_007: Szerintem fizetést kap érte.Amikor valamelyik blogíró nyilvánvaló hülyeséget akar az emberekkel megetetni és nem sikerül neki,akkor jön Matyi és szétcseszi a blogot,nehogy kiderüljön,hogy a blogíróval még saját oldala sem ért egyet...

Ekrü 2021.06.07. 10:03:50

A gyengébbek kedvéért...(meg akik hiányoztak anno az általánosból mikor tanították) erre száll a méh:

www.google.hu/search?sxsrf=ALeKk03DQ8nYIs2-LUHn0TSmt48EgZNBQw:1623051810033&source=univ&tbm=isch&q=m%C3%A9zel%C5%91+vir%C3%A1gok&sa=X&ved=2ahUKEwjQztqUg4XxAhXDh_0HHS5-CDwQjJkEegQIBBAB

Hány ilyen területet is látunk Budapesten a "méhlegelő" tábla mögött?

erol 2021.06.07. 10:10:02

Szerintem minden nap 1 milliméteresre kell vágni minden füvet, különben itt a világvége! Ennél fontosabb probléma nincs és nem is lesz! Hát hiába önti a pénzt a fidesz az önkormányzatok zsebébe?

Ekrü 2021.06.07. 10:11:11

@mіdnight coder: Válaszoltam ott és akkor.Ha érdekel nézd vissza.

nemecsekerno_007 2021.06.07. 10:21:54

@Ekrü: Még az is lehet de az biztos, hogy saját magától ilyen hülye. Csak van aki hasznos hülyének használja. Pénzért :))))

nemecsekerno_007 2021.06.07. 10:22:50

@mіdnight coder: Érik a Fidesz 3/4.

Ugye majd bocsánatot kérsz mindenkitől ha a Fidesz 3/4-el nyeri a választást?!?!

konrada 2021.06.07. 10:26:41

@Ekrü: Kár neki válaszolni is, mert annyira hülye, hogy nem képes felfogni azt, viszont őrül annak, hogy valaki szóba áll vele, de akkora marha, hogy még az ott beégett hülyeségeit is linkkel támogatja meg, mert annyira gyagya, hogy azt hiszi, aki azt visszaolvassa - persze olyan nincs!;) - az nem fogja onnan is megtudni, hogy szorgalma is csak a mélységes sötétségét bizonyítja...
(De várjál csak! Erre mindjárt engem vesz porondra, idelicitálva azt mekkora barom voltam, mikor nem fogtam fel, hogy a szekás címlapon miért nincs 3 óra elteltével sem meg a 100 matyizás, illetve bizonygatni fogja, hogy miért élt általánosan mindenki jobban Fletóék alatt, mint most.;))

Sir Gombóc 2021.06.07. 10:43:21

@Ekrü: a hülye te vagy. Lesz ott virágzó növény is előbb utóbb, ha nem piszkálják folyton a területet. Az ablakom alatt is van ilyen, minden évben szép virágos rétre hajazó terület, mindaddig, amíg a kaszáló zaj- és környezetszennyező kommandó el nem pusztítja. Kevés gyűlöletesebb népség van ezeknél.

eßemfaßom meg áll 2021.06.07. 11:23:47

Kedves szérző, kérlek karikázd be az illusztrációnak betett képen a virágokat amin a méhek "legelni" tudnak. Előre is köszönöm.

eßemfaßom meg áll 2021.06.07. 11:25:56

@Sir Gombóc: Mitől lenne? Eddig azért nem nőtt rajta virág mert időnként kaszáltak. Ilyen helyen max pitypang nő magától.

eßemfaßom meg áll 2021.06.07. 11:27:15

@Sir Gombóc: Mitől lenne? Eddig azért nem nőtt rajta virág mert időnként kaszáltak? Ilyen helyen max pitypang nő magától.

Namir 2021.06.07. 11:50:20

Semmi baj a fűvel, az ostobasággal, a valódi cselekvés helyett pótcselekvésként használt buta szlogenekkel és a szavak kiforgatásával van: lásd nekünk semmi bajunk a fűvel, a rossz indulatú, agresszív hülyékkel van bajunk.

Egyébként ha olyan progresszív a méhlegelő a 2x2 sávos út közepén, mi a bajotok a varjakkal a vár(os)ban?

dhrbikes 2021.06.07. 12:07:05

Az ötlet jó, de a méhlegelő nem attól lesz, hogy hagyjuk a gazt nőni, hanem, hogy ilyesmit szórunk szét:
www.gartenversandhaus.de/Samen-Blumen-Mischungen/Bienen-Mischung-1

Az a baj....hogy be se jöttek 2021.06.07. 12:20:48

@konrada: "..persze egy olyan országban ez természetes, ahol a hülyeséget minden oldal az alapján védi be, hogy a másik oldal hogyan áll hozzá, és azt az álláspontot akkor is támadni kell, ha az kivételesen az az értelmes hozzáállás."

Hát ez a különbség, hogy mi illiberálisok ezt legalább bevalljuk! Ezért vagyunk mi különbek a libernyákoknál mert azok persze nem akarják beismerni hogy ök is birkák nemcsak mi.

ulpius66 2021.06.07. 12:40:19

@nemecsekerno_007:

"@mіdnight coder: Okádjál csak, te elmebeteg."

NEM Ő AZ ELMEBETEG, HANEM A BLOGGAZDA, AMELY HAGYJA, HOGY EZ A VADBAROM SZÉTBASSZA A BLOGJÁT!

Boar. 2021.06.07. 12:42:30

@Az a baj....hogy be se jöttek: Kurvára nincs jelentősége, hogy bevalljátok avagy nem...
Annyira nyilvánvaló, hogy hiába is tagadnátok...

wadcutter 2021.06.07. 12:43:26

@mіdnight coder: "Az ellenzék soha, senkit nem vitetett sehova, és nem is akar sehova vinni azért, mert másként gondolkodik." Az ellenzék soha senkit nem is vitethet sehova, mert nincs semmilyen joga hozzá, mert az emberrablás lenne. Bevetted a fogalmazásgátlót?

Az a baj....hogy be se jöttek 2021.06.07. 12:51:02

@Boar.:

De van jelentösége. Én például független közíró vagyok. Csak a teljes véletlen müve, hogy Orbán Viktorral mindenben egyetértek. Tehát mi nem titkoljuk azt, hogy végülis Orbán Viktor a vezérünk ebben az országban, neki kell maradnia vezérnek. A liberálisok viszont titkolják hogy az ö vezérük a Soros meg a Merkel meg a Gyurcsány meg a Karácsony.

Andy73 2021.06.07. 13:01:50

2különösen DK-s fővárosi - önkormányzatok ellen, akik idén úgy döntöttek: felhagynak azzal a hagyományos menetrenddel, hogy tavasztól egy-másfél havonta egyentarrá nyíratják a parkok és egyéb szórvány zöldterületek füves, bokros rétjeit."

Kár volt ebből is politikai kérdést csinálni, de ha tényleg csak a baloldali kerületek hanyagolják el a közterületeket, amelyeknek a karbantartása a kötelességük, akkor sajnos azzá válik.
Egyébként egy-másfél havonta nyírni a füvet szintén annak az elhanyagolását jelenti, mert minimum kéthetente kell, és a frekventáltabb helyeken ezt általában meg is teszik. Más kérdés, hogy sokan hetente lenyírják a saját füvüket, még akkor is ha rövid, de két hét alatt általában akkorára nő, hogy már muszáj nyírni.
A városi parkok és a játszóterek nem méhlegelők, ez csak egy szánalmas kifogás az igénytelenségre és a lustaságra, de a felelőtlenségre is. Felelőltlenség, mert az egy hónapos fő már egy felnőttnek is legalább térdig ér, egy kisgyereknek pedig akár derékig is, tele szúrós gazzal, pl. csalánnal vagy parlagfűvel. Egy játszótéren ez megengedhetetlen.

Boar. 2021.06.07. 13:04:34

@Az a baj....hogy be se jöttek: Te nem független közíró vagy, hanem egy bálványimádó idióta.
Az meg sem fordul a fejedben, hogy a normális embernek nincs szüksége "vezérre", se sorosra, se merkelre, se karigerire. Nálatok ha valaki nem az orbán egyház tagja az automatikusan gyurcsányista, sorosista stb.
A dolog másik oldala pedig, hogy elég nagy szegénységi bizonyítványt állít ki magáról aki azt vallja, hogy mindenben egyetért a csúti kancigánnyal. Mert
-vagy annyira idióta, hogy elhiszi a köpcös jelszavait
-vagy akkora gazember, hogy elfogadja a lopást, a nemzet kiárusítását, a családi birodalom kiépítését és a folyamatos hazudozást.
Helyezd el magad a térképen. Aztán ha lesz egy tiszta pillanatod, ugorj ki a tizedikről.

Boar. 2021.06.07. 13:07:09

@Andy73: Egy játszótéren előbb kitapossák, mint megnőne.
A baj inkább az, hogy az invazív fajok jelennek meg és kiszorítják a kívánatos növényeket.

Az apokalipszis lovasa 2021.06.07. 13:08:24

@Az a baj....hogy be se jöttek: "Én például független közíró vagyok. Csak a teljes véletlen müve, hogy Orbán Viktorral mindenben egyetértek. "

Azt értjük, hogy ez nálad gúnyolódás meg irónia, de képzeld, egy csomó ember tényleg azt hiszi magáról, hogy független közíró, és csak véletlenségből kell mindig Orbán ellen állást foglalnia :)

haXXXor 2021.06.07. 13:10:54

Aztakurva mi van itt.. :D

nemecsekerno_007 2021.06.07. 13:13:20

@ulpius66: De legalább címlapon lesz egy hétig :)))))))

gabobaby 2021.06.07. 13:19:08

@Ekrü: ha nem mézelő, akkor por- és zajelnyelő, levegőfrissítő. Haha :)

nemecsekerno_007 2021.06.07. 13:20:02

@mіdnight coder: Ha jövőre nyer a Fidesz akkor komposztálod magad? Sokat segítenél vele a Föld nevű bolygónak.

konrada 2021.06.07. 13:31:17

@Boar.:
Meg azért egymás között: A városi ember attól még nem javul meg, ha leszerelik a szemeteseket, meg méhlegelőt csinálnak a füves területekből.
Azaz a dzsindzsa vonzza a dzsuvát, magyarán, az úgy tele lesz szeméttel, kutyapiszokkal, és egyéb oda nem illő dolgokkal, amitől csak szlömösödni fog az egész.

Az a baj....hogy be se jöttek 2021.06.07. 14:27:47

@mіdnight coder: "Azóta ugyebár Orbanisztán leelőzte Csehországot, és tényleg világbajnok elbaszó lett Orbán."

Tudod mit lippsikém? Én ennek is örülök! A lényeg az hogy Orbán Viktor megint első lett valamiben és emiatt ti lippsik okádtok. A füleimnek zene ez. Ettől lesz 4/5 hogy az emberek úton útfélen azt hallják hogy Orbán Viktor már megint leelőzte a világot. Inkább örülnél te is ennek a sikernek mint ahogy mindenki örül Orbán Viktor táborában.

wrstjnethn 2021.06.07. 15:17:30

Szar duma, ha a méhek segítése lenne egy kicsit is a cél, akkor talán virágos bokrokat és virágokat kellene ültetni, nem pedig hagyni a gazt nőni (aztán meg a megjelenő szemetet a térdig érő gyomban.) Vagy a parlagfüvet is szeretnénk, hogy beporozzák a méhek? Egy virágos, színes, ápolt virágágyás vagy a méhek figyelembevételével kiválasztott bokor embernek, méhnek is megfelelő, de egyszerűbb "kussoljá', ez méhlegelő, oszt jóvanazúgy" táblákat gyártani.

Vén motoros 2021.06.07. 15:19:41

Az emelkedett színvonalú, fennkölt stílusú hozzászólások után maradjunk az eredeti témánál:
Nincs semmi probléma azzal, ha FÜVET (és egyéb virágos növényeket) telepítenek, és ezeket találó módon méhlegelőnek nevezik. (Gelérthegy gondoszott részei, Margitsziget: rózsakert, stb.)
De ha a lepusztult, sinek közötti elvadult dudvát - ahelyett, hogy munkaerőt és pénzt fordítanának a gondozására - pofátlan módon méhlegelőnek csúfolják, az felháborító.
Hasonló, kissé orcátlan minősítés ez, mint amit anno egy frissen Ybl-díjas, relatíve fiatal építésztől hallottam művezetésen, aki nem átallotta azt mondani, hogy a rosszul betonozott, a zártszelvényű kerítésoszlop mellett végigrepedt kerítés lábazatra, hogy "ez nem repedés, hanem MUNKAHÉZAG".

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.06.07. 15:55:36

Ha fordítva lenne, a ballibbantak már tüntetnének amiatt, hogy Zorbán direkt kullancsokat uszít az emberekre.

Namir 2021.06.07. 16:18:30

@mіdnight coder:
próbálkozhatsz tovább agresszív provokációkkal, de csak azt mutatod meg milyen gyenge vagy lelkileg és szellemileg.
Sajnállak, és lesajnállak.

Vén motoros 2021.06.07. 16:25:21

Ártánydisznók: ezek vagytok, akár bal- akár jobboldali trollok legyetek is, akik amúgy viszonylag normális blogokat változtatok olvashatatlanná. Ha a kunkori farkatokért valaki fejpénzt fizetne, nem tennétek így.

kunzoo 2021.06.07. 16:33:23

Szép gondolat a méhlegelő. Remélem tesznek is érte, magától nem lesz. Ha a gyepet korábban sűrűn nyírták, akkor nem lesz benne sok virágzó növény. Azt tudnám elképzelni hogy a zöldfelületben szigeteket alakítanának ki, vadvirágos, mézelő növényes vetéssel. Pl búzavirág, pipacs, facélia. Ősszel bíborherét lehet vetni. Elágazó, soktányéros napraforgót. Kora tavasszal árvacsalán fajokat. A selyemkóró szép is meg jó mézelő, de nehezen irtható, emiatt max virágládába és nem engedni magot hozni.

kunzoo 2021.06.07. 16:37:06

@mіdnight coder:
Ezt már leítad párszor.
A bejegyzés a méhlegelőről szól. Ahhoz legyen szíves hozzászólni.

wadcutter 2021.06.07. 18:17:28

@mіdnight coder: Révész "Mártíriusz" meg saját magát verte el 2006 október 23-án. Idézek az indexből: "Szemtanúk szerint Révész a képviselői igazolványával ment be a rendőrök közé, ott néhány percig beszéltek vele, aztán leütötték és még a földön is agyba-főbe verték." Milyen jól mentek akkoriban a dolgok.

ertelmetlensegi 2021.06.07. 18:19:20

Óbuda - Faluház a háttérben.

Ménár Atya 2021.06.07. 18:53:35

Ennek semmi köze a méhekhez, ez szimpla lopás, amikor a főváros giga összeget fizet a főkertész cégének, de nem csinál semmi ellenértéket, az lopás és korrupció, de hát ez a liberálkomcsináci gittegylet ennyit tud.
A parlagfű ültetvényeik beérnek lassan, lehet feljelenteni az idiótákat, hogy betartsák a szabályokat végre.
A méhek nem esznek sem gazt, sem csalánt.
Persze a proli szavazóik akik még nem láttak méhet ezt is elhiszik. :)
Fitymatyi te meg sötét vagy,mint a náci barátaid a fletó,meg a jákób jobbikos idióta, hogy szakadt volna a fejed anyádba :D

wadcutter 2021.06.07. 19:04:06

@mіdnight coder: Szerintem olvasd el még egyszer az indexes idézetemet, hátha sikerül értelmezned is. Ha valamelyik szót nem érted, szívesen segítek. Ha hiperpasszív a magyar nyelvtudásod, ne idegeskedj, mással is előfordul.

elismert felhasználó 2021.06.07. 19:34:11

hát én aszt üzenem a blogtlajnag, hoty kár mentegetni eszt a méhlegelős ügyet, mer esz bizony ráégett a baliberálizs ódal pofájára köményen. oszt ebűl látni izs, hoty tehetségtelenek ézs alkalmatlanok vatytok.

matyinak mek aszt üzenem, hogy ideje lenne már családot alapítanija, mer itt a háromlépcsőzsben nem győzzük vigasztalni asz apját, hoty nincs unoka, mer a fija más.
asz anyját izs vigasztaljuk, de ő örül nekije....

Kukubenko 2021.06.07. 19:47:10

@mіdnight coder:

De ráérsz te tetves munkásőr hazmester.

Kukubenko 2021.06.07. 19:48:13

Nem a fű a fő ellenség, hanem a moslékok, akik összeálltak, mint a zsÍrnélküli tészta.

elismert felhasználó 2021.06.07. 19:50:44

@Kukubenko: olvazstam asz örüljünk vincent blok új helyén, hoty szerveszkednek matyi ellen, oszt jól mekfokják szivatni, mer találtag róla valamit, csag még egyesztetneg asz ügyvédekkel, tehát nemsokáig vergődik mán.

kunzoo 2021.06.07. 19:58:23

@mіdnight coder:
Mert nem írja le ugyanazt egymás után hússzor.

haXXXor 2021.06.07. 20:05:39

@mіdnight coder: Azt tudod ugye, hogy a blogod, vagy amit te csinálsz itt, azt a btk. bünteti?! Most a pszichológiai részébe bele sem mennék, mert nyilván patológiai eset vagy, de ha nem akarsz 'szabadságvesztést' inkább állj le. És ez nem vicc, mert bár én magasról leszarom, hogy ki hogyan bassza el az életét, de ha itt valaki megun téged, könnyen besétálhat bármely rendőrségre feljelentést tenni és ezt olyan 2-3 év körül jutalmazzák... És még mielőtt azt gondolnád, anonim módon vagy itt. Nem, mivel ilyenkor pillanatok alatt ki tudja kérni a rendőrség a netszolgáltatódtól/blog.hu-tól vagy bármely köztes szolgáltatótól minden adatod.

Személyes véleményem meg annyi, hogy 2021-ben kurva gáz már az amit csinálsz/csináltál.

elismert felhasználó 2021.06.07. 20:19:11

@haXXXor: valamit akarnag csinálni vele a vincentesek. szerveszgednek, mer zaglatta űket oszt mos jól mekszobatják, és azse segít neki , hoty külfődőn van, mer állítolag asz még jobb is a vincenteseknek.
nemtom miér, mer nem olvzstam vékig, mer lementem a háromlépcsősbe frissíteni...

DFK 2021.06.07. 20:20:24

Ez nagyon nem méhlegelő. A fűfélék mem azok. Magától, gondozás és emberi beavatkozás nélkül nem vagy nehezen alakul ki.
Egy magárahagyott területen nem olyan növénytársulás van, ami erre alkalmas.
Jellemzően szociológus bölcsészek védik ezt, egyik se tanult ökológiát.

wadcutter 2021.06.07. 20:58:58

@mіdnight coder: szóval fussál még egyszer neki:""Szemtanúk szerint Révész a képviselői igazolványával ment be a rendőrök közé, ott néhány percig beszéltek vele, aztán leütötték és még a földön is agyba-főbe verték." Tehát nem titokban, rejtve verték meg garázdaságért, hanem képviselő igazolványával igazoltan feletteseik jóváhagyásával, és míg az általad említett esetben nyomozást rendeltek el a kivizsgálásra, ezzel szemben a másik teljesen "TÖRVÉNYES" volt az akkori normák szerint. Valahogy nincs ínyemre a régi törvényes eljárások.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2021.06.07. 21:24:32

edeském. azert vagjuk a fuvet es a gyomot varosban, mert az allergiasok is koztunk elnek... de magyarazhatjatok, h egy nyomorult fukaszalast sem birtok megszervezni. bmeg ha rajtam mulna a putri mogotti olat sem biznam ratok, mert arra is providwnt hitelt vennetek fel. idiotak.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2021.06.07. 21:25:58

@DFK: ja amikor a rudealis gyommezőt el akarja adni mehlegelonek.. a koruton belul elmegy...

egigi 2021.06.07. 23:56:38

Ha a füvet nem vágják le, abból nem vadvirágos rét lesz, hanem gaz. Ahhoz, hogy virágok nőjenek, virágmagokat kellene vetni. Nyugati országokban úgy csinálják.

DFK 2021.06.08. 05:37:59

@FILTOL: csak azt nem tudom, hogy ennyire hülyék vagy minket néznek ennyire hülyének?

Behajtó70 2021.06.08. 06:56:46

Hevesimarci: adok ízelítőt az ócska hazug írásmódból, ahogy te csinálod: Vizsgálódik drogfogyasztás miatt a rendőrség? Vajon igaz-e, hogy mariuhánát termesztett teraszán? Miért akarja kiírtani hevesimarci az állatokat a közeli kiserdőben? Kell-e rettegniük a helybelieknek ha hevesimarci begurul? Az árva beteg gyerekeknek szánt kórházat nem lehet felépíteni, mert hevesimarci a fűért aggódik?

Ugye te szánalom, így is lehet, de ha rólad írják ugyanazt a hazugságot, neked is koppan a fejeden! Na ehhez mérten mocskolódj te agyhalott! Most pedig moderálhatsz, elhelgattathatod jö demokrataként mások véleményét!

Behajtó70 2021.06.08. 06:57:40

@egigi: eddig nem jut el a csicska, csak az alaptalan mocskolödásra telik. Kap érte a gyurcsánytól egy ezrest.

Ekrü 2021.06.08. 07:48:00

@gabobaby:
"ha nem mézelő, akkor por- és zajelnyelő, levegőfrissítő. Haha :) "-Mi? Az Andrássy közepén nőt gaz? Az nem lehetne opció,hogy fákat,virágokat ültetnének és gondoznák a területet az elburjánzott gaz helyett? Vagy szerinted "levegőfrissitőnek" kizárólag a gondozatlan méteres gaz a jó?

wadcutter 2021.06.08. 08:14:20

@mіdnight coder: Csak értelmes emberekkel szeretek beszélgetni.

Flowey 2021.06.08. 08:22:26

Magyarországon rossz ötlet ez a "vadrét", mert napok alatt nyilvános wc funkciója lesz, köszönhetően a csöves, drogos és kisebbségi elemeknek. Sokan majd oda hordják a kutyát is ("ott nem kő főszedni, úccse lássa senki"),a prolik pedig teledobálják szeméttel.

Én ugyan kisebb városban élek, de itt nagyon is odafigyel a városvezetés arra, hogy a zöldterületek rendben legyenek tartva. Létezik ám arany középút is, a "dzsindzsa" és a katonás gyep között.

A vadrétes cucc sem lenne rossz, de a magyar nép ehhez még nem "nőtt fel". Majd ha nem az lesz, hogy odaszemetel minden harmadik ember ahová csak lehet, a kutyaürülék-felszedés is eléri végre a 100% környékét és a hajléktalanok nem gondolják azt, "wc az egész világ", illetve sikerül megoldani a fővárosi drogproblémákat, akkor majd lehet.

Addig nem.

Andy73 2021.06.08. 08:31:52

A fű barát, az ellenség a parlagfű, gáz és csalán, amit azok termesztenek, akik nem gondozzák a füvet. Szánalmas kifogás a méhekre hivatkozni. Az ország lakott területe kb. 3 százalék, amit az önkormányzatok kötelessége rendben tartani. A mehlegelo helye nem a városi játszótér.

Flowey 2021.06.08. 08:33:59

@Andy73:

Aztán majd amikor vadméhek lepik el a környéket, akkor ezért is "a kormány" lesz a hibás, mert "mé' nem tettek ellene valami?"

nemecsekerno_007 2021.06.08. 09:20:20

@mіdnight coder: Ha hülyébb lennél akkor KariGeri méhlegelőt csinálna belőled.

bóvli ország jobban teljesít 2021.06.08. 09:55:53

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: "Seggtánc lesz?"

Miért kérded ezt óránként? Menj el a Kék osztriga bárodba aztán ott megkapod. Ne itt éld ki a buzi hajlamaidat!

bóvli ország jobban teljesít 2021.06.08. 09:57:03

@nemecsekerno_007: "Ha hülyébb lennél akkor KariGeri méhlegelőt csinálna belőled. "

Te már csak tudod hogy hogy megy ez, mert belöled meg Orbán csinált birkát.

konrada 2021.06.08. 10:03:40

@nemecsekerno_007:
Még ennél is hülyébb????

Lehetne ezt még fokozni????

apro_marosan_petergabor 2021.06.08. 11:44:22

Már cím hazudik.
A "füvet" összekerverni a gondozatlan gazzal, igazi libero-bolsevik hazugság.
A méhlegelő kabarétréfának jó, Karigeri mémként jól nevettet semmittevő méhészként - de ez kissé kevés, és drága. A többi ebbő következik.
Az ellenzéki polgármesterek Karigerivel élenjárnak a pénzköltésben, s egyidejűleg élenjárnak a rájuk bízott közvagyon hanyag kezelésében (tisztelet a kivételnek - tán a XIII. kerületi Tóth az egyetlen , használható közűlük).
A választók bölcsessége és a Jóisten tartsa őket távol az országos hatalomtól...!

ben2 2021.06.08. 12:06:46

Lefordítom: a főváros nem akar közterület gondozásra költeni, ezért Gál J. Zoliék átkeresztelték az elgazosodást "méhlegelőnek". Így próbálják eladni a trehányságot nyugati progressziónak.
Anno kormányon ugyanezt művelték: nyugatias(nak hangzó) lózungokkal igyekezték kimagyarázni, hogy miért nem csináltak semmit.

bóvli ország jobban teljesít 2021.06.08. 12:33:08

@konrada: "Lehetne ezt még fokozni????"

Szerintem nem. A kétharmadnyi gyepált agyú birka össze van gyüjtve, a maradék 1/3-ot pedig nem tudja orbán a kétharmad képére formálni. Orbánnak csak egy célja maradt: megakadalyozni, hogy a begyüjtött birkái elfussanak mellöle.

bóvli ország jobban teljesít 2021.06.08. 12:34:02

@apro_marosan_petergabor: "A választók bölcsessége és a Jóisten tartsa őket távol az országos hatalomtól...! "

Ez Tarlósnál mülödött másfél éve. Jövöre is müködni fog ha addig nem romlik el.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.06.08. 12:38:06

@bóvli ország jobban teljesít:

Pedó Matyi neves pedofil polgárjogi harcos és táncművész. Így mint szakértőhöz fordulok hozzá.

Flowey 2021.06.08. 12:47:05

@ben2:

Mint anno a szoci polgármestere a városomnak aki elvitette az összes konténert (amibe addig lehetett gyűjteni a szemetet - heti egyszer elvitték - és teljesen jó is volt úgy), aztán próbálta úgy előadni, hogy ez mennyire "környezetbarát" és "milyen szép az, hogy már nincs szemét a városban".

Mondjuk egy igazi balfééééék volt ez a polgi, az egyik ünnepi beszédén pl. nekiállt anekdotázni, hogy leöntötte magát kávéval előző este. Egyrészt "kit érdekel", másrészt kb. ennyire volt kompetens bármilyen témában is.

Flowey 2021.06.08. 12:49:06

@jancsi_118: Ugye te most nem az Erdélyben és a régi Felvidéken élő magyarokat románozod és szlovákozod le? Ez undorító retorika. Picit megidézed ezzel a 2004-es szoci hozzáállást akik a "sokmillió román munkavállalóval" riogattak mindenkit.

Ui: Nem vagyok kormánypárti sem, mielőtt ez lenne a "nagy ellenérv". Pillanatnyilag mindkét "nagy párt-tömörülést" utálom. Egyik sem különb a másiknál.

nemecsekerno_007 2021.06.08. 12:58:01

@bóvli ország jobban teljesít: A szellemeskedés mindig ment a ballib oldalon, de 12 éve már csak kényszeredett a heherészés.

nemecsekerno_007 2021.06.08. 13:08:32

@Flowey: Na majd kapsz tőle. Brendel Matyi egy meg nem értett zseni.

Flowey 2021.06.08. 13:09:56

@jancsi_118:

Az a 4-5 párt "összefogás" keretei között kíván indulni, tehát egynek számítanak. Vagy ami még rosszabb árukapcsolással hozná be a 'kevésbé rossz' a nagyon rosszakat. Mint anno Fodor egyszemélyes pártját, aminek egyedül 0 esélye lett volna.

30 ezer ember megölése? Ez valami elmebeteg konteó? Én sok rosszat tudnék felsorolni a magyar kormányról, mert elég sok rosszat elkövettek, de valahogy ez a 30 ezer ember megölése egy "picit" túlzás.

A személyeskedő részre pedig nem kívánok reagálni, mert az egyik része minősíthetetlen, a másik részére pedig már előtte jeleztem, hogy nem vagyok a kormány híve. De ettől még az ellenzéké sem. És leszarom azt a retorikát, hogy "aki nincs velünk, az ellenünk van".

Tessék normális alternatívát nyújtani. Ez az ami nem sikerül egyik pártnak sem jelenleg. Sajnos! Ugyanabból a szarból lehet választani lassan 20 éve. Van Fidesz meg ilyen-olyan összeállításban elérhető baloldali pártok, általában volt mszp/szdsz tagok vezényletével.

DFK 2021.06.08. 13:29:49

@mіdnight coder: te Matyi ez már btk-s, amit csinálsz.
A blogger meg vessen véget Matyika ámokfutásának.

antiindex 2021.06.08. 13:34:04

Ha a 4-5 párt közül 1-2 jobba, akkor ugye az összefogás is jobb egy kicsivel, mint a Fidesz. Egyszerű matek. De mondjuk a te negatív IQ-ddal ezt nyilván nem fogod fel.

Ahogy a 30 ezer embert sem. Mi abban a konteó, hogy Orbánnak teljhatalma volt, kurva szar döntéseket tett, emiatt kurvára sokkal többen haltak meg, mint más országokban?! Ezt neked magyarázni kell, te kis húgyagyú?!

A negatív IQ-ddal persze ezt se fogod fel.

csorsza 2021.06.08. 13:34:18

@Flowey: Erről van szó. Mindkettő utálható, d az egyik még románozza is a magyarokat. Ez már bőven elég kell legyen különbségtételnek...

antiindex 2021.06.08. 13:34:48

@Flowey: "Tessék normális alternatívát nyújtani. "

Van normális alternatíva, csak egy idióta vagy.

Flowey 2021.06.08. 13:54:13

@antiindex: Na, hallgatom az alternatívádat. Én valószínűleg, még nem hallottam róla.

A baloldali összeborulás nem alternatíva, mert viselkedésben ugyanolyan, mint a jenlegi kormány. Többségük volt is már kormányon - emlékezhetünk még milyen is volt. Ugyanolyan rossz, mint jelenleg.

Az a gond, hogy te és az a másik fazon aki szét "flood"-olja az oldalt vagytok azok akik mindig az aktuális kormányt fikázzák és az ellenzék a "jó". 2007 körül is ugyanazok kántálták a "Kúrcsán takaroggy"-ot akik most az "Óbán takaroggy"-ot.

Hőzöngő népmassza, semmi több. Nektek a Népköztársaság lenne az ideális, ott az állambácsi biztosítaná nektek a mindennapi alkoholt és cigarettát. Még meg "úccse kő".

Flowey 2021.06.08. 13:55:54

@jancsi_118: Az a baj, hogy nem jobb. Most úgy tűnik, mintha igen, de 2008-ban meg a többség ugyanezt mondta csak fordítva, hogy a Fidesz valamivel jobb, mint az mszp. 2002-ben meg azt, hogy az mszp jobb, mint a fidesz és így tovább.

Van két "juhász" és ti birkák mindig választotok egyet, aztán 4-8 év múlva lehet átállni, mert a másik éppen jobbat hazudott.

Flowey 2021.06.08. 15:31:04

@jancsi_118:

A vehemenciádból érződik, hogy neked valami érdeked van abban, hogy a baloldali bohózatod reklámozzad. De a lehető legrosszabb a taktikád, mert ezzel a fröcsögéssel hamar hiteltelenné válsz és csak jót mosolygunk a hülyeségeiden. Én pl. már nem tudlak komolyan venni ezzel a retorikával. Ha volna rá lehetőség kapnál egy blokkolást, mert bosszantó ez a sok flood amit művelsz, de így megmaradsz egy itteni poénnak.

Flowey 2021.06.08. 15:32:47

@jancsi_117:

Ahhoz a 30 ezerhez meg csapd hozzá az összes év influenzajárványainak áldozataid és az időskori végelgyengülésben elhunytakat is.

Sőt a rossz időben is van aki meghal és hát a rossz időjárás is személyesen "Zorbán" műve. És eladta a nyári esőket is a törököknek, máglyára vele. :D

elismert felhasználó 2021.06.08. 15:43:17

@Flowey: asz van, hoty jamcsimatyinak sikertelen asz élete. a szüleji aszt hidték, hoty mostanra mán két három onokájuk lesz, de kiderült, hoty maty más. nagyon más. oszt most itt probálja bizonyítgatni, hoty ő megkora király. nő kéne neki, de salynos ojan menyétarcza van, hoty nem állnak meg neki csak a paki menekültek...
kicsit sajnáljuk inkápp...

Flowey 2021.06.08. 16:04:39

@elismert felhasználó: Én már csak nevetek az ostobaságain, bár kicsit sajnálom is, mert nagyon ostoba szegényke, ráadásul a fröcsögő-troll típusból ami még rosszabb.

egigi 2021.06.08. 16:33:32

Szerintem a legnagyobb butaság ezt bármiféle párttal összekötni. Nálunk fideszes vezetés mellett is vannak elgazosodott területek a városban. Sima pénz- és munkaerőhiány. Illetve leginkább az utóbbi az előbbi miatt (amennyit fizetnének, annyiért senki nem megy oda dolgozni). Ez az egész legalább akkora ostobaság, mint az oltásellenességet az ellenzékhez kötni. Ismerek lelkes fideszeseket, akik egyben Gődény rajongók. Mindkét oldalon vannak értelmes emberek és hülyék is. De ahogy a hozzászólásokat is nézem, ide nem épp az értelmiség jár.

Flowey 2021.06.08. 16:50:27

Ezen az oldalon nincsenek moderátorok, hogy kiszűrjék a flood-ot amit ez a nagyokos művel?

Billy Hill 2021.06.08. 16:55:37

Szóval foglaljuk össze a dolgokat:

1.) Vannak méhlegelők, amelyekre nem jön sajnos elég méhecske.

2.) Vannak viszont blogposztok, amelyekre rászáll egy kis faszorrú lény, és összehányja/összeszarja őket, 300+ értelmetlen, illetőleg szánalmat gerjesztő gagyikommentárt generálva.

Hogy mik vannak...!

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.06.08. 16:58:48

@Billy Hill:

Тehát vannak pedofillegeltető blogposztok. Jön a pedó, kiéli magát, s aztán már nem bánt gyereket.

Flowey 2021.06.08. 17:10:02

Csak darálja a magáét. Normálisabb oldalakon ezért ban járna.

Flowey 2021.06.08. 17:26:24

Na, már csak azért írok, hogy egy kis munkát adjak flood úrnak :D

nemecsekerno_007 2021.06.08. 18:08:31

@jancsi_116: Innen még nem basztak ki féreg?!

beta wilson 2021.06.08. 18:24:53

Szép is a gazos lakótelep. Nagyon progresszív ez a szabadváros. XD

beta wilson 2021.06.08. 18:30:50

@jancsi_116:

frusztrált vagy kretén dékás, nagyon frusztrált. XD

nemecsekerno_007 2021.06.08. 19:14:52

@jancsi_116: Csak miattad kéne a Fidesz 3/4. Akkor végre kussolnál.

Ménár Atya 2021.06.08. 19:54:32

Ma mentem a körúton, cirka egy óra volt az út, normál esetben ez olyan 20,max 30 perc, gondolom karigeri legeltette a méheit a Blahán, ezért volt dugó.
Most hogy már van méhe, szülni is tud, jó sok hülyeséget :)
Fitymatyi, ma eszembe jutott, hogy amikor Dr Orbán Viktor miniszterelnököd harmadszor zsinorban megnyerte a választást, itt őrjöngtél, és tömegtüntetésekről vizionáltál, amik majd eltörlik a földről a fideszt.
Most lassan 4 év múlva még mindig, Dr Orbán Viktor a miniszterelnököd , te kis idióta :D
Nem vetted észre mi, mert ehhez is hülye vagy te kis dk felszopó , Náci lettél,mint fletó a jobbik főnöke :D
Na kínlódj te sötét ló, had röhögjünk rajtad te szerencsétlen ló:D
Nézzük mihez értesz, apád is paraszt volt te is az maradtál :D:D
youtu.be/mymvU1Yydvw?t=640

elismert felhasználó 2021.06.08. 21:04:18

@Ménár Atya: zsenijális vót, ahoty matyi eltünt a sülyesztőben és közbe mék a pohos testének felpufadt hasrésze is vállalhatóra simult.
kéne ety kis edzés enek a teleszart zokninak.

csorsza 2021.06.09. 16:01:51

@jancsi_116: Bár rengeteg kommentelsz, valójában agyhalott vagy.

apro_marosan_petergabor 2021.06.10. 10:36:22

Már a cím hazudik.
A "füvet" összekerverni a gondozatlan gazzal, igazi libero-bolsevik stílusu hazugság.
A méhlegelő kabarétréfának jó, Karigeri mémként jól nevettet semmittevő méhészként - de ez kissé kevés, és drága. A többi ebből következik.
Az ellenzéki polgármesterek Karigerivel élenjárnak a pénzköltésben, s egyidejűleg élenjárnak a rájuk bízott közvagyon hanyag kezelésében (tisztelet a kivételnek - tán a XIII. kerületi Tóth az egyetlen, használható közűlük).
Ahová a libero - bolsevikk csapat beteszi a lábát, az az önkormányzat elindul lefelé - sajnos.
Azt hittem fejlődtek - de nem, csak visszafelé - miért is, ugyan az a korrupt, tehetségtelen banda.
A választók bölcsessége és a Jóisten tartsa őket távol az országos hatalomtól...!
süti beállítások módosítása