De miéééért?

Vigyázat! Szókimondó tartalom, méregzöld meggyőződés.

De miért lett a NER-magyar szótárban a gyaloglás is ellenzéki szitokszó?

2021. június 22. 14:48 - Hevesimarci

Felajánlom: ingyen és bérmentve, így ismeretlenül, elismerést nem várva, szívesen segítek a NER-Fidesz budapesti megmondó embereinek, pozícióaspiránsainak, Hollik Istvánnak és társainak abban, mi mindennel lehet hitelesen kritizálni Karácsony Gergelyt, Budapest főpolgármesterét.

Például:

- Megszegve egyik legalapvetőbb választási ígéretét, elszámoltatás helyett kitüntette Tarlós istvánt és Demszky Gábort,

- megszegve egyik legalapvetőbb választási ígéretét, elszámoltatás helyett futni hagyta Láng Zsolt második kerületi polgármestert,

- megszegve egyik legalapvetőbb választási ígéretét, szarik az állatvédelemre és az ezzel a fontos, egyben szimbolikus jelentőségű területtel egy hozzá nem értő, tájékozatlan, alkalmatlan, szégyenteljes dilettánst, közeli munkatársát, Szabó Rebekát bízta meg,

- megszegve egyik legalapvetőbb választási ígéretét, nem készített döntő változást hozó zöld stratégiát, amely átvezetné Demszky káoszából, Tarlós betonrengetegéből, fullasztó szmogjából az élhető fenntartható zöld európai nagyvárosok közé Budapestet,

- megszegve egyik legalapvetőbb választási ígéretét, képzett, hiteles szakemberek helyett a múlt politikai és gazdasági trógereit, Gál J. Zoltán propagandistát és Draskovics Tibor hírhedt politikai bűnöző volt minisztert ültette fontos és jól fizető pozíciókba

- megszegve egyik legalapvetőbb választási ígéretét, eltűri, hogy számos kerület élén a környezet, a természet és az állatok védelmét lényegében tagadó, korábbi választási ígéreteiket teljes mértékben megszegő, hiteltelen politikai hazudozó polgármesterek pöffeszkedjenek.

Nem folytatom, jó?

Pedig sajnos lehetne még jó pár tucat olyan ügyet, témát említeni, amelyben másfél, lassan két év alatt már kellett volna előrelépni.

Ellenben, amikor a NER politikusai, kamu civil szervezetei, propagandalapjai elképesztő brutalitással szállnak bele Karácsony Gergelybe, mert azt találta mondani, hogy "Budapesten ki lehet szállni a kocsikból és lehet gyalog is menni", nos, akkor villámgyorsan minden normális, józanul gondolkodó ember Karácsony oldalán találja magát.

Merthogy mit is állít Hollik István, ez a többször jogerősen hazugságon kapott Fidesz-propagandista, amikor azon őrjöng, hogy Karácsony az egész budapesti autós társadalmat sértegeti azzal, hogy gyaloglásra biztatja őket? Hát, konkrétan azt, hogy környezettudatosan, egészségtudatosan gyalog eljutni egy nagyváros belső területein A-ból B-be az valami sértő, ciki, alávaló dolog.

A NER olvasatában gyalogolni lúzerség, hiszen nyilván akinek már arra sem telik, hogy a dugóban ácsorogjon autójával, az annyit is ér.

Gyalogolni a NER-magyar szótárban, annyit tesz: lúzernek lenni.

Hollikék ráadásul még így is toleránsak, hiszen a NER-ben valódi respektje a helikopterrel és magánjettel közlekedőknek van.

Valójában az autóval járók is egy lesajnált, másodosztályú kaszt.

De a gyaloglás az ő szemükben tényleg szint alatt van. Nem csodálom.

Ha belegondolok abba, hogy az elmúlt több mint egy évtizedben a NER politikai vagy gazdasági holdudvarában szocializálódott, különböző rendű-rangú szereplők megtehették-e, hogy bárhol-bármikor gyalogoljanak, akkor a válasz - egyetlen ember kivételével - egyértelműen nemleges.

Mivel a kereszténységük is legfeljebb misére járásra és vadászatra korlátozódik, még az sem nagyon fordul elő NER-alkalmazottal, hogy egy-egy valódi zarándokutat, protokollmentes, valódi gyaloglással egybekötött önvizsgálattal töltve végigcsináljon.

(Mint hírlik, NER-körökben van is nagy megdöbbenés és hitetlenkedés, amikor az egy szál kivétel, Garancsi István vonattal, vagy éppen túrabakancsban, hátizsákkal megjelenik valamelyik vidéki stadionban, esetleg fővárosi nagyberuházásán, ahova beosztottjai luxusautókkal, ő pedig saját lábán érkezik.)

Garancsi István persze az a kivétel, aki nem erősíti a szabályt. A NER minden érintett által jól ismert "szabálykönyvében" gyalogolni tényleg lúzerség.

Ezért aztán a NER buta, de kegyetlen propagandahadserege rögtön média-gépfegyvereihez nyúlt, amikor az amúgy is annyira gyűlölt és félt Karácsony Gergely - kivételesen tökéletesen a szívemből szólva - gyaloglást javasolt ott, ahol autóval közlekedni lassan tényleg gagyiság: egy európai nagyváros belső kerületeiben.

gyaloglas.jpg

43 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://demieeert.blog.hu/api/trackback/id/tr3316601508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemecsekerno_007 2021.06.23. 09:27:29

Nem Hollikot baszta át KariGeri hanem téged meg a választóit.
Miért nem ti kritizáljátok?!

Fikalnyik Eugén 2021.06.23. 09:28:40

A fidernyák olyan, mint a politikai és genetikai ősei: a magának kockaladát soron kívül kiutaltató, a balatoni pártüdülőbe a vállalati sofőrrel vezetett Volgával leutazó, saját utcáját leaszfaltoztató őskomcsi suttyó. Közben pedig eljátssza a bokacsattogtatós kérlekalássan dzsentrit díszmagyarban. Kár, hogy ilyen gönc nincs Lui Vuittonban, azt is megvenné.
Közpénzből.

frikazojd · http://kocs.ma 2021.06.23. 09:35:27

mondjuk aki 10 év folyamatos elbaszását karigeri másfél évén kéri számon, pláne a fideszes ellenszélben, ez egyszerűen elmebeteg. HA 22-ben visszatér a demokrácia és hazafi kormány kerül hatalomra, AKKOR majd 30-ban lehet rajta számon kérni mindent.

kárárámaispj 2021.06.23. 09:52:21

Te tényleg nem érted? Marie Antoinette megvan? Tudod, egyenek kalácsot.

Mi veri ki a biztosítékot ezen a hülyén? Az, hogy polgármesterként annyira hülye, hogy csinál egy problémát, aztán ennyi a megoldása. AZ, hogy polgármesterként tényleg annyit tud a városról, hogy végiggyalogolható, mint Nyírtass.

Ehhez a mondathoz gratulálok.
"eltűri, hogy számos kerület élén a környezet, a természet és az állatok védelmét lényegében tagadó, korábbi választási ígéreteiket teljes mértékben megszegő, hiteltelen politikai hazudozó polgármesterek pöffeszkedjenek."
Én eddig azt hittem, hogy az van a kerület élén, akit a lakók megszavaznak, most kiderül, hogy az akit karigeri megtűr. Bravó.

kárárámaispj 2021.06.23. 10:03:22

@jancsi_2114: Akkor majd tanulnak addig más Kölcsey verseket, mint a Himnusz vagy a Huszt. Esetleg addig tanulhatják a Toldit is, hogy ne legyenek bunkó pincelakók. 18 évesen meg ráugorhatnak Kölcsey szivárványpropagandájára, te fasz

Homo fideszbirkusz 2021.06.23. 10:11:19

@kárárámaispj:

Homo fideszbirkuszom, a tények azt mutatják, hogy a Fidesz vezérkarában, a megmondó emberek és államtitkárok között több a szivárványos buzi mint az elmúlt 31 évben az összes többi pártban együttvéve.

kárárámaispj 2021.06.23. 10:20:25

@Homo fideszbirkusz: Jó.
Akkor ezek szerint mégsem kirekesztő és homofób a fidesz, ugye?
Gondolom, ha tele van buzival, akkor csak tudja, hogy hogyan kell bánni velük

kárárámaispj 2021.06.23. 10:26:29

@jancsi_2114: Egy ennyire egyszerű analógiát sem tudsz felfogni, te korcs?
1. A köztudatban úgy él, hogy ezt mondta MA. Mindenki tanulta, mindenki tudja, még akkor is, ha ezt csak kitalálták.
2. Tényleg ennyire hülye vagy, hogy nem érted, azt, hogy problémára mondani egy nagy baromságot az nem megoldás? Egyenek kalácsot - bazmeg, ha kenyér sincs, akkor kalács sincs, mert liszt válság van. Menjenek gyalog - bazmeg majd nekiáll a város gyalogolni 30 kilométereket.

Faszfejke - ÉN beszélek a Himnuszról.. Lehet tanulni. Lehet a Husztot is tanulni, meg a Vanitatum Vanitast is. A ratyulást meg 18 évesen. Ilyen egyszerű.
Mintha a tananyagban is ezek lettek volna nem a Szemere levelek.

kárárámaispj 2021.06.23. 10:27:46

@jancsi_2114: "Kaleta a Fidesz-qrmány embere volt."
Ja. Ezért nevezte ki Meggyesi.

Ekrü 2021.06.23. 10:39:07

"Hát, konkrétan azt, hogy környezettudatosan, egészségtudatosan gyalog eljutni egy nagyváros belső területein A-ból B-be az valami sértő, ciki, alávaló dolog."--Na,pont ez a baj veled és a dilettáns,semmihez sem értő főpolgármesetereddel.Számotokra Budapest egyenlő a belvárossal,a többi külső kerület pedig le van sz@rva.Nem a Mari néne fog a sarki kisboltba kocsival menni.Hanem azok,akik a külső kerületekből mennek dolgozni a város másik felébe.Vagy az az anyuka aki 2-3 gyermeket szállít 2-3 különböző helyre és utána még megy egy 4-be dolgozni.Vagy éppen a 2-3 gyermekével elindul munka után még bevásárolni.Vagy azok akik árut szállítanak valamelyik belvárosi üzletbe,hogy neked tisztelt polsztoló,ne kelljen kocsiba ülni és elmenni egy külvárosba lévő üzletbe.De lehetne folytatni a sort...csak éppen minek.Aki annyira korlátolt és arrogáns ,hogy ezt nem képes belátni azzal nem lehet mit kezdeni...

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.06.23. 11:22:52

KariGeri(nctelen) alkalmatlan, ennyi az egész,. még sose volt saját véleménye semmiről.

nemecsekerno_007 2021.06.23. 11:29:46

@jancsi_2114: Dr. Kétharmad. Nem tudsz leállni.

kárárámaispj 2021.06.23. 11:30:23

Azért amikor valaki megveri ezt az undorító brendelt, csináljon videót, és ne felejtse el megosztani.

erol 2021.06.23. 11:33:42

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Ugyan már! Egyébként ha fideszeseknek nem szimpatikus az azt jelenti jó választás volt. Pl. A metró nevű szennylapban napokig, oldalakon keresztül azon hisztériáztak, hogy Clark Ádám téri körforgalom milyen kaotikus és balesetveszélyes lett a felújítás miatt. Na most én minden nap arra járok és tök simán járható. Ócska, gusztustalan lejárató kampány megy ellene.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.06.23. 11:38:45

@erol:

Nekem mindegy, hidd el, Demszky másodikkiadása. Bár Bp. a szülővárosom. Majd segít leamorizálni a ballibek bp-i npszeráságét.

kárárámaispj 2021.06.23. 11:44:12

@jancsi_2114:
"egy csomó nő barna hajú, és szőkének képzeli magát. egy csomó ember rövidlátó, és azt hiszi, hogy jól lát."
Nem. A barna befesti a haját, és onnantól festett szőke lesz. Tudja ő is, meg mindenki, hogy festett szőke.
A rövidlátó felveszi a szemüveget, és jól lát. Nem hiszi, hogy jó a szeme, tudja, hogy rövidlátó, azért vesz fel szemüveget.
Most akkor ezzel végül is tagadod a genderelméleteket, ugye matyi? Szerinted nincsenek transzok? Hiszen akkor ők is tudják, hogy pasik, még ha szoknyában is rohangálnak.
NA, most amikor te felveszed a női ruhát és matiasbitch néven buziskodsz, akkor te is tudod, hogy nem vagy nő, ugye matyika.

body_andras 2021.06.23. 11:54:52

Mindennel egyetértek, de egy dolot felhoznék, ha nem is személyesen KarcsiGercsi, de a hivatal védelmére:
Pályázatot hirdettek a Főkert vezérigazgatására, ezt a pályázatot Zakar András megnyerte, és azóta is tisztességgel Csinálja. A Vitézy-BKK óta a legjobb dolog, ami Budapesttel történt, az a Zakar-Főkert kombó.
Igazi környezettudatos zöldfelület rendezés van, szemben a sötétzöld bullshittel és a másik véglettel, a fairtó térkövező agyrémmel.

body_andras 2021.06.23. 11:59:47

@Ekrü: Sajnos a felsoroltak mellett túl sok olyan autós van, aki egyedül ül az ötajtós csatahajóban, bal kézzel 2 óránál fogja a kormányt, és a pofáján látszik hogy rosszban sántikál; és nem nagy számban ugyan de Mari nénik meg bácsik is arra vetemednek, hogy autózzanak, 70-X évesen, sehallselát állapotban.

kárárámaispj 2021.06.23. 12:42:01

@body_andras: "Sajnos a felsoroltak mellett túl sok olyan autós van, aki egyedül ül az ötajtós csatahajóban, bal kézzel 2 óránál fogja a kormányt, és a pofáján látszik hogy rosszban sántikál; és nem nagy számban ugyan de Mari nénik meg bácsik is arra vetemednek, hogy autózzanak, 70-X évesen, sehallselát állapotban."
Na, akkor
1. Tehát mindenki köteles 5 főt szállítani az autójában, okoska? Azért mert van 5 ülés, akkor azoknak tele kell, hogy legyenek? A buszok, villamosok is így közlekednek, hogy akkor mennek, amikor tele vannak?
2. Létezik olyan eszköz, ami egyszemélyes, nem ázol, nem fázol, nem sülsz meg, és mondjuk valamennyire biztonságos is?
3. Te honnan tudod, hogy aki az autójában megy, az nem pont 100 km-t jött eddig olyan helyen, ahol nem jár bkv.
4. A fajtád miért gondolja, hogy bárkinek az a kedvtelése, hogy Bp dugójában ácsorog. Mert ugye abból indultok ki, hogy a jó része tök feleslegesen, csak buliból autózik.
5. A külső kerületekben napközben mondjuk 15-20 percenként jön a busz. Amire csatlakozik az is 15-20 percenként jár. Melyik környezetbarátabb: az amúgy is alig kihasznált járatok sűrítése, vagy menjen autóval az akinek éppen napközben van dolga?

Matyika Ápolója 2021.06.23. 13:23:41

Szeretnék Mátyás nevében elnézést kérni ezért a viselkedésért, újabban pedig nagyon jó fiú, már a székletét sem eszi meg mint régebben.

erol 2021.06.23. 13:48:01

@kárárámaispj: Oké, akkor autózzál, csak azt nem értem akkor miért van a hiszti a dugók miatt. A dugót sok autós (tehát az elvbarátaid) okozza, nem a gyalogosok.

kárárámaispj 2021.06.23. 14:04:39

@erol: Mondjuk azért, mert agyatlanul megszüntettek sávokat, mert ész nélkül szabályozgatnak mindent.

kárárámaispj 2021.06.23. 14:05:50

@Matyika Ápolója: Elég szarul csináljátok a dolgotokat ott a diliházban

erol 2021.06.23. 14:34:56

@kárárámaispj: Eddig is voltak dugók, sőt... Csak közben a másfélszeresére nőtt az autók száma az elmúlt években.

midnight coder 2021.06.23. 14:45:02

"megszegve egyik legalapvetőbb választási ígéretét, szarik az állatvédelemre"

Az emberen kívül nincs még egy olyan idióta faj, ami foglalkozik a többi faj egyedeinek a hogylétével. Az, hogy valaki állatvédõ alapvetõen azt jelenti, hogy az illetõ agyhalott.

Mondok egy jó példát erre: lelkesen mentik a senkinek nem kellõ kutyákat, macskákat. Ahhoz, hogy ezt megtegyék természetesen ezeket a ragadozókat etetni kell. Husikával. Amihez más állatfajok egyedeit kell elpusztítani.

A sok zöldben pedig fel sem merül, hogy az elsõ és legfontosabb zöld intézkedésnek a hobbiállatok tartásának a tiltása, vagy legalábbis adóztatása kellene hogy legyen - egy közepes testû kutya ökológiai lábnyoma kb. egy kisebb autó fenntartásának felel meg.

midnight coder 2021.06.23. 14:48:18

"Megszegve egyik legalapvetőbb választási ígéretét, elszámoltatás helyett kitüntette Tarlós istvánt és Demszky Gábort"

Holló hollónak...

kárárámaispj 2021.06.23. 15:02:04

@erol: "Eddig is voltak dugók, sőt... Csak közben a másfélszeresére nőtt az autók száma az elmúlt években."
Akkor az emberek esetleg szeretnek kényelmesen menni, és autóznának? Hogy valamiért nem tetszik nekik a gyaloglás a 40 fokban vagy az esőben? Ha pedig nőtt az autók száma, akkor arra tényleg az a jó megoldás, hogy le kell zárni sávokat, és meg kell szűntetni parkolóhelyeket?

Egyébként nem igaz, amit mondasz, 2000ben volt 559e autó, 2020ban meg 690ezer. Alig van család, akit nem érintene, amikor a vezetés kibaszik az autósokkal. Biztos jó lehet egy buborékban élni, és olvasni liberális bölcsészek kommentjeit, a valóság pedig az, hogy karigerit úgy utálják mint a szart.

kárárámaispj 2021.06.23. 15:06:19

@midnight coder: Azért te is tudsz akkora baromságokat mondani, hogy az ész megáll.
"Ahhoz, hogy ezt megtegyék természetesen ezeket a ragadozókat etetni kell. Husikával. Amihez más állatfajok egyedeit kell elpusztítani."
Nem. A kutya/macskatápot olyan maradékból gyártják, ami emberi fogyasztásra alkalmatlan. A darált körömtől a bőrkén át a csontokig. Nagyon kevés kutya kap bélszínt.

"A sok zöldben pedig fel sem merül, hogy az elsõ és legfontosabb zöld intézkedésnek a hobbiállatok tartásának a tiltása, vagy legalábbis adóztatása kellene hogy legyen - egy közepes testû kutya ökológiai lábnyoma kb. egy kisebb autó fenntartásának felel meg."
Na igen. Irtsunk ki minden állatot a francba, aztán akkor nem lesz lábnyomuk.

erol 2021.06.23. 15:17:09

@kárárámaispj: Képtelenség annyi sávot és parkolót építeni, hogy kiszolgálja a végtelenségig növekvő igényeket, hiszen vidékről is egyre többen ingáznak. Meg kell érteni, hogy ezt a várost nem ilyen forgalomra tervezték. Karigeri ezért nyilván támogat minden alternatív közlekedési eszközt. Biztos utálja ezért valaki, de szerintem a többség nem (meg lett választva, pedig ezt ígérte).

hoplita 2021.06.23. 16:05:19

@nemecsekerno_007:
Ha anyád ilyen frissen-gyorsan szopná ki a faszom, ahogy te ugrasz minden figyisz-simfelős posztra, akkor elhajtanám a gecibe.:)

hoplita 2021.06.23. 16:07:18

@kárárámaispj:
Hová, faszparaszt??????
Mikor került a külügybe ez a nagyonkeresztény, te segglyuk???????????

hoplita 2021.06.23. 16:10:03

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

Ez az, toljad birkageci....alkalmatlan....ez mennyire bejött 2019 őszén is.:DDD
Vagy vesztek 1 millió nyuggergecit, meg koszos cigányt....vagy irány a leves, majomgeci.:)

midnight coder 2021.06.23. 16:36:55

@jancsi_2114: Matyika, a homokozás bevitele az iskolába attól a ponttól kezdve káros ami már az amcsiknál van, hogy bizonytalan kiskamaszokat vesznek rá visszafordíthatatlan nemváltoztató mûtétre.

Ami a niggerezést illeti, ez már rég nem a feketék egyenlõségérõl, hanem a fehérek elleni rasszismusról szól. Lásd az olyan átnevelõ tanfolyamok, hogy a fehérek ne legyenek annyira fehérek. Képzeld ezt mondjuk zsidóval, ha ma mondjuk a Mészáros valamelyik cégénél csinálnának egy tanfolyamot a zsidó dolgozóknak, hogy ne legyenek annyira zsidók... Te lennél az elsõ aki szerint aki ilyet csinál, az egy rohadt náci. És ez egyszer igazad is lenne.

Amúgy totál felesleges 23x betolni a blogba ugyanazt, a polgárok simán átgörgetnek ezen, max. pici kényelmetlenséget okozol. De ha ez az életcélod, hát csináld csak. De magadat járatod le vele.

hoplita 2021.06.23. 16:39:55

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:
Ugyan, bolgárgeci, téged Bivalybasznádon találtak az árokparton, ott szoptad apád kankós faszát, mert anyádnak ki kellett állni a négyesre rodázni, rühes.

nemecsekerno_007 2021.06.23. 17:56:01

@hoplita: Csaj maradjon meg a jókedved az újabb 2/3 után is :))))

Ekrü 2021.06.23. 18:15:24

@body_andras:
"aki egyedül ül az ötajtós csatahajóban, bal kézzel 2 óránál fogja a kormányt, és a pofáján látszik hogy rosszban sántikál; és nem nagy számban ugyan de Mari nénik meg bácsik is arra vetemednek, hogy autózzanak, 70-X évesen,"- Ki vagy te,hogy eldöntöd,hogy ki vezethet és ki nem?Honnan tudod,hogy aki egyedül ül egy "csatahajóban" éppen hová,milyen,mennyire fontos ügyben tart valahová?Lehet,hogy épp egy fontos üzleti megbeszélése van,ahová nem eshet be tornacipőben gyalog,vagy a kórházba siet valamelyik szerettét meglátogatni.Mennyivel veszélyesebb a Mari néne x év tapasztalattal, egy 17 évesnél aki simán beleülhet az autóba a 2 órás jogsijával?
És ha már belváros.Én nem megyek a belvárosba mert rühellem.Se kocsival ,sem gyalog.Viszont nekem meg az nem tetszik ,hogy hétvégén a sok belvárosi megszállja a kerületünket a Naplás tó miatt és persze mind autóval bumlizik ki a kerületen keresztül,mert ugye őket az autó csak akkor zavarja ha nem épp ők ülnek benne...Hát ők meg kirándulgassanak csak az Erzsébet körúton.

birka menet 2021.06.23. 18:48:20

@midnight coder: @Ekrü: @kárárámaispj: @nemecsekerno_007:

kisfidernyákok, anyukátoki ugye rendre eltakarta a képernyöt amikor Freddy Mercuryék az I want to break free-t nyomták? Mert ha megnéztétek, akkor buzik lettetek!

Bár ez köztudott, hogy a legtöbb rejtlözködö buzi a fidessben van.

birka menet 2021.06.23. 18:56:54

@midnight coder: "Lásd az olyan átnevelõ tanfolyamok, hogy a fehérek ne legyenek annyira fehérek."

Na mondd meg, hol vannak ilyen átnevelö tanfolyamok? Annyira kívancsi vagyok, csak ki ne derüljön, hogy Putyinnál meg a Kínai Kommunista haverjaidnál.

Amúgy ennek a NEGRO-nak ugye jól megtaposnád a nyakát, ha nem csuknának le érte? Ha annyira hülye vagy mint amilyennek mutatod magad itt szünet nélkül, akkor csak infónak: a magyar focista nigger NEGRO-ról van szó.

Dont forget to bring a towel 2021.06.23. 19:04:41

@Matyika Ápolója: nem hiszek az ápoló úrnak, tegnap is az ujjával a seggébe turkált és utána nyalogatta. ott voltam, láttam.

Dont forget to bring a towel 2021.06.23. 19:06:39

@erol: ez azért van mert nagyban nőtt a szegénység (+ diktatúra van és fasizmus, nácizmus meg mittudomén még milyen izmus).

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.06.23. 20:25:25

@hoplita:

A szavazói is tudják, alkalmatlan. Csak azért lett megszavazva, hogy ne Orbán embere legyen a helyén.

kárárámaispj 2021.06.23. 23:19:54

@erol: "Képtelenség annyi sávot és parkolót építeni, hogy kiszolgálja a végtelenségig növekvő igényeket, "
Egész konkrétan elvett.
"hiszen vidékről is egyre többen ingáznak. "
Na hagyjuk. Nyíregyről kevesen járnak fel.

"Meg kell érteni, hogy ezt a várost nem ilyen forgalomra tervezték. "
Főleg, ha visszafejlesztik.
"Karigeri ezért nyilván támogat minden alternatív közlekedési eszközt. "
Egyet mondj. Roller? Mit támogat ez a hülye

"Biztos utálja ezért valaki, de szerintem a többség nem (meg lett választva, pedig ezt ígérte)."
Neeem. Ma szerintem egy fikusz ellen is vesztene. Nem ezt ígérte, a sok hülye meg azt hitte, hogy ezzel majd menesztik a patást. Egy barmot választottak meg, ezt látja már konkrétan mindenki.

kárárámaispj 2021.06.24. 00:17:49

@jancsi_2114: Te, buzimatyi! Nézted a meccset? Nem? Buzultál? Kár. Ilyet ritkán látni, hogy a német csapat húzza az időt, mert jó neki a döntetlen is.
Na, meg tudod mit nem láttam? Azt a rengeteg szivárványos zászlót. Na, azt a kurva anyja sem lengetett. :D:D:D
Pedig állítólag osztogatták a stadion előtt.
süti beállítások módosítása